2024.04.24. - György

Paradicsomleves

Hozzávalók:

- 0,7 l paradicsomlé
- 3 ek liszt
- 3 ek olaj
- egy kisebb vöröshagyma
- víz
- betûtészta
- 3 ek cukor
- só
- bors
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Az olajból és a lisztbõl rántást készítünk. Felöntjük a hideg paradicsomlével, és elkeverjük.
Beletesszük a hagymát, ízlés szerint adunk hozzá cukrot, sót, borsot.

Felforraljuk, forralás után kb. 10 percig fõzzük. A betûtésztát sós vízben kifõzzük, csak tálaláskor tegyük a levesbe, mert megszívja magát.

Ha késõbb felmelegítjük, egy kis vizet tegyünk bele, mert besûrûsödik.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!