2021.06.19. - Gyárfás

Tepsis karaj vegyes körettel

Hozzávalók:

- 8 szelet sertéskaraj
- 1/2 kg savanyú káposzta
- 25 dkg bacon
- 1 szál csípõs, félszáraz kolbász
- 60 dkg krumpli
- 2 alma
- 2 paradicsom-paprika
- 4 fej hagyma
- fél dl olaj
- só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Az almát, a krumplit, a hagymát, a paprikát duci gerezdekre vágjuk, a kolbászt karikázzuk, a szalonnát nagyon vékonyra szeljük. A tepsi közepét kirakjuk a szalonnával.

Ráfektetjük a hússzeleteket, arra a káposzta felét. Kirakjuk a kolbászkarikákkal, rátesszük a káposzta másik felét és beborítjuk szalonnacsíkokkal.

Körérakjuk a krumpli, hagyma, paprika és alma gerezdeket, megsózzuk és olajjal locsoljuk.
Forró sütõbe téve, közepes állásnál lassan sütjük, hogy jól összeérjenek az ízek, azaz lassan piruljon.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!