2024.12.27. - János

Kapormártás

Hozzávalók:

- 1 csomag kapor
- 2 evõkanál liszt
- 3 evõkanál vaj
- 2 dl húslé
- 2 dl tejszín
- fél citrom leve
- õrölt bors
- cukor
- só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Hevítsd fel a vajat, és keverd hozzá a lisztet. Az így kapott világos rántáshoz add hozzá az apróra vágott kaprot, majd engedd fel a húslével, melyet ízesíts sóval, borssal és cukorral. Forrald néhány percig, majd fokozd a hatást a tejszín és a citromlé hozzáadásával.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!