
A 3 Michelin csillaggal rendelkezõ csúcsséf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén. Minden fejezet egy meghatározott tésztafélére épül és ennek az alaptésztának az elkészítési technikáját lépésrõl lépésre mutatja be. Az ezt követõ receptek az alaptészta különbözõ felhasználási módozatainak a lehetõségét ismertetik- édes és sós tésztaételek formájában egyaránt. Lenyûgözõ a szerzõ által felvonultatott klasszikus és modern, sós és édes tészta receptek mennyisége és sokszínûsége.
Végig kitûnõen illusztrált szakácskönyv, ami arra született, hogy vezetõ szerepet töltsön be a tésztakészítés világában.
A könyv megrendelhetõ a www.tbkiado.hu weboldalon!