2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Marton Levente: Konyhanyelv

Marton Levente: Konyhanyelv
Egy könyv, amely új stílust teremt.

A több, mint száz receptet közreadó, ínycsiklandó fotókkal fûszerezett kötet nemcsak ízekben gazdag élményekkel ajándékoz meg bennünket, de az összekötõ írások, kulináris karcolatok a lelkünket is felüdíti, egyben rámutat arra, hogy az ételben az ízeken és illatokon kívül benne van egy-egy nemzet története, kultúrája is. "Marton Levente szavai ízeket idéznek, a receptek, ételek pedig mesélnek, beszélnek hozzánk idõrõl, együttlétrõl, hagyományokról. Kell több a teljességhez?" - ( Molnár Gabriella, a Nõk Lapja fõszerkesztõje)
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

"Magyar Elek nagyszerû volt, Bächer, Váncsa pompás, de - meggyõzõdésem - ezek az írások méltó versenytársai a nagy elõdökéinek. Biztosan a könyv is ilyen szórakoztató lesz, amikor összeáll mert, hogy lesz, abban nem kételkedem. Meg is venném már." - (Ráday Mihály, városvédõ, televíziós szerkesztõ-Unokáink sem fogják látni)

,,Az irodalom és a kulinária egy tõrõl fakad! Kíváncsivá tesz, emlékeket idéz, elgondolkodtat, gyönyört ébreszt, testet-lelket táplál. Egyszóval éltet minket. Marton Levente ,,gõzölgõ" remekmûve mindenkinek jól fog esni!" (Magos Zoltán, séf, gasztronómus)
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!