2024.04.18. - Andrea, Ilma

Húsvéti csülöktál

Hozzávalók: Füstölt fõtt csülök, zöldhagyma, fõtt tojás, frissen reszelt torma, ecetes torma, frissen õrölt feketebors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A csülköt elõzõ reggel baáztatom, majd este megfõzöm. Másnapig a saját fõzõvizében hagyom kihülni. Onnét kiemelem, lecsepegtetem, majd felszeletelem. Egy tálra rakom a zöldhagymával, a negyedelt fõtt tojásokkal, valamint a kétféle tormával. A kész tálat megszórom frissen õrölt feketeborssal.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!