2024.04.19. - Emma

Ízletes sajtgolyók

Hozzávalók kb. 35 darabhoz: 25 dkg krémsajt, 10 dkg vaj, 25 dkg trappista sajt reszelve, 2 evõkanál tejföl, só, õrölt bors, 1-1 csokor petrezselyemzöld, snidling.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hempergetéshez: õrölt pirospaprika, 1 csokor petrezse­lyemzöld.

A krémsajtból, a vajból, a reszelt trappista sajtból, kevés tejföllel, sóval, borssal fûszerezve jól formázható masszát gyúrunk: Hozzáadjuk a fölaprított snidlinget és petrezse­lyemzöldet majd diónyi gombócokat, formálunk belõle. A sajtgolyók egyik részét pirospaprikába, míg a többit apróra vágott petrezselyemzöldbe forgatjuk és színenként váltakozva tálra, tesszük. Tálalásig érleljük, sós keksz, vagy ropi társaságában kínáljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!