Hozzávalók: 1 kg szamóca, 20 dkg porcukor, 1 dl likõr, 1 üveg vörösbor, 1 üveg pezsgõ.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy tálba tegyük bele a megtisztított, megmosott szamócát, és keverjük hozzá a cukrot, majd hagyjuk állni 2-3 órán át. Ezt követõen öntsük rá a likõrt és a vörösbort. Keverjük össze, hogy a cukor elolvadjon, majd tegyük hidegre. Tálalás elõtt öntsük hozzá a már elõre behûtött pezsgõt.
Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!