Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hagymás szalonnára dobjuk és kevergetve fehéredésig sütjük, majd a kis kockákra aprított répát is hozzáadjuk. A borral és egy kevés levessel fölöntjük, megsózzuk, megborsozzuk és lefödve, kis lángon kb. 1 óra alatt puhára pároljuk, közben elfövõ levét idõnként pótoljuk. A kelkáposztát - miután megtisztítottuk - kisujjnyi csíkokra metéljük.
A tésztát elõírás szerint kifõzzük, de 3 perccel azelõtt, hogy elkészülne, a kelt is beleszórjuk. Ha megfõtt, leszûrjük, jól lecsöpögtetjük, majd az ízes libaraguval összekeverjük. Végül fölaprított zeller zölddel és petrezselyemmel tesszük zamatosabbá.
Jó étvágyat!