2024.04.20. - Tivadar

Hússal töltött zeller

Hozzávalók: 20 dkg zeller, 7 dkg gépsonka, vagy sült hús darálva, 1 tojás sárgájának a fele, fél dl csontleves, 1 dl tejfel, 1 kk zellerlevél, 1 kk zsemlyemorzsa, csipet pirospaprika, só ízlés szerint.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A zeller puhára fõzzük, meghámozzuk és a közepébe egy üreget vájunk. A darált húshoz hozzákeverjük a fél tojás sárgáját, a kivájt zellerdarabokat megzúzva, 1 ek tejfelt, és a zsemlemorzsát. Paprikával és sóval ízesítjük és megtöltjük a zellert. Tûzálló edénybe tesszük és tejfellel elkevert csontlevessel leöntjük, sütés közben is meg-meg locsljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!