Hozzávalók: 4 db. édes alma, dió, méz, porcukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az almát megmossuk, magházukat eltávolítjuk úgy, hogy az alma ne lyukadjon ki. Sütõpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd közepes hõfokon félpuhára sütjük. Belsejükbe ízlés szerint diót teszünk, lecsorgatjuk mézzel, és annyi idõre visszatesszük, míg teljesen átpuhul. Porcukorral meghintjük, visszarakjuk annyi idõre, míg a cukor karamelizálódik.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!