Hozzávalók: 1 kg sertéslapocka vagy -csülök, 30 dkg gomba, 20 dkg hagyma, 20 dkg paradicsom (vagy ennek megfelelõ paradicsompüré), 1 kanál pirospaprika, 1,5 dl olaj, két szem szegfûbors õrölve, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hagymát megpirítjuk az olajban, megszórjuk paprikával, majd hozzáadjuk a vékony csíkokra darabolt húst. Sóval, szegfûborssal fûszerezzük, hozzátesszük a paradicsomot, és egy kevés vízzel puhára pároljuk.
A gombát kockára aprítjuk, és zsírjára pirítjuk (külön edényben, olajban). Ha elkészült, összekeverjük a hússal, és zöldborsós párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!