2021.06.19. - Gyárfás

Lazacos tésztasaláta

Hozzávalók: 1/4 csomag spagetti tészta, füstölt lazac, 5 dkg gépsonka, 4 db csemege uborka, 1 kisebb alma, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, tejföl, majonéz, bors, 1 ek. mustár, pár csepp citromlé, kevés cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tésztát enyhén sós vízben kifõzzük, leszûrjük, és kevés olajjal, valamint a zúzott fokhagymával összekeverjük, és hûlni hagyjuk.

A lazacot, sonkát, uborkát, almát és a hagymát feldaraboljuk (csíkokra vagy kockára, ízlés szerint), majd a kihûlt tésztához adjuk, és jól összekeverjük.

A többi hozzávalóból tartármártást készítünk, és a tésztával jól összeforgatjuk. Önmagában, pirítóssal, vagy húsok mellé is fogyaszthatjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!