Hozzávalók: 1,5 evõkanál zselatin, 2 citrom reszelt héja, 1 dl száraz forró fehérbor, 4 evõkanál citromlé, 2 dl forró víz, 12 dkg kristálycukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Olvasszuk fel a zselatin a citromlében, verjük hozzá a cukrot, a forró vizet és a citromhéjat. Addig keverjük, míg a cukor felolvad. Adjuk hozzá a forró bort, öntsük hideg vízzel kiöblített edénybe és hagyjuk megszilárdulni. Ha kocsonyás, borítsuk ki.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!