2024.03.29. - Auguszta

Borkrém

Hozzávalók: 16 db tojássárgája, 20 dkg cukor, 3.5 dl tokai aszu, 5 dl tejszín, vaníliás cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tejszínt ízesítsük vaníliás cukorral, verjük kemény habbá, és tegyük félre. A többi hozzávalót keverjük össze, és forró vízfürdõn verjük fel, amíg habos és sûrû nem lesz, majd hagyjuk kihûlni. Ha már szobahõmérsékletû, akkor forgassuk bele a tejszínhabot. A kapott krémet töltsük tálkákba vagy poharakba, és tálalás elõtt legalább három órára tegyük hûtõbe.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!