Hozzávalók: 50 dkg fõtt burgonya, 50 dkg maradék fõtt vagy sült hús, 10 dkg zsír, 2 Tojás, 5 dkg hagyma, zöldpetrezselyem, só, tojás és zsemlemorzsa a bundázáshoz.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A héjában fõtt burgonyát meghámozzuk, és áttörjük, majd a kihûlt burgonyához hozzáadjuk az összeaprított maradék húst, az apróra vágott hagymát, a megvágott zöldpetrezselymet, a 2 tojást, megsózzuk, és jól összedolgozzuk. A masszából kis fasírtokat formálunk, és felvert tojásban meg zsemlemorzsában megforgatva mindkét felüket ropogósra sütjük. Különbözõ mártásokkal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!