2020.12.02. - Melinda, Vivien

Almás káposztasaláta

A vékony metéltre vágott káposztát összekeverjük a héjastól kisebb szeletekre darabolt almával és megöntözzük citromlével, megsózzuk, teszünk rá kevés õrölt köménymagot és ráöntjük az ecetes salátalevet. 2-3 órán keresztül hûtõszekrényben érleljük.
bohócdoktor vizit szja 1%

Hozzávalók:
40 dkg fejeskáposzta
20 dkg alma
só, citromlé, bors, ecet, tört köménymag

Energiatartalma: 45 kcal

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!