2024.03.19. - József, Bánk

Vajas kínai kel

Hozzávalók: 1 kg kínai kel, 10 dkg vaj, só, csipetnyi õrölt fehér bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kitorzsázott, cikkekre vágott kínai kelt annyi sós vízben, amennyi ellepi, puhára fõzzük, majd leszûrve, forró tálra rakjuk. Fehér borssal megszórjuk, és forró vajjal locsoljuk meg.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!