2024.04.19. - Emma

Nagyi császármorzsája

Hozzávalók: 30dkg búzadara, 10dkg cukor, 1/2 lit. tej, 3 db tojás, pici só, 10dkg zsír.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A búzadarát a cukor pici sóval 1/2lit. langyos tejbe áztatjuk. Ha a dara megduzzad bele tesszük a 3 tojássárgáját. Közben a tojásfehérjét kemény habbá verjük és a óvatosan, hogy ne törjön nagyon össze hozzá adjuk a darához. A 10dkg felolvasztott zsírba bele öntjük a masszát és addig keverjük amíg darabos morzsa nem lesz.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!