2024.04.20. - Tivadar

Vesztfáliai töltött sertésdagadó

A dagadót kicsontozzuk, hegyes késsel a közepén szétnyitjuk. Szeleteljünk fel szép almákat, keverjük össze kimagvalt aszalt szilvával, adjunk hozzá kevés reszelt citromhéjat, egy kupica rumot és kevés zsemlemorzsát.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A masszával töltsük meg a megsózott, enyhén megborsozott dagadót, és a nyílásnál varrjuk össze.

Mindkét oldalán hirtelen süssük meg, majd sütõben pároljuk lassú lángon, míg meg nem puhul.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!