40 deka lisztet elkeverünk 1 csomag Váncza-sütõporral, azután hozzágyúrunk 8 deka cukrot, 22 deka zsírt, kanálka rumot és késhegynyi fahéjat. A tésztát tepsibe helyezzük, és egyenletes vastagon elnyomkodjuk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Forró sütõben félig sütjük és kivéve a sütõbõl, barackízzel bevonjuk, melyre 15 deka tisztított mazsolát szórunk. A mazsolára még 4 tojás fehérjébõl 20 deka porcukorral kevert kemény habot kenünk egyenletesen és visszahelyezve, a sütõben teljesen átsütjük. Kihûlés után gyufadoboz nagyságú szeletekre vágva tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!