2024.04.19. - Emma

Vörös puncs

Hozzávalók: Fél liter víz, 20 deka kristálycukor, 1 szem szegfûszeg, kevés fahéj, 1 öveg vörösbor, fél citrom-, fél narany leve, negyed liter rum.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fél liter vizet 20 dekagramm kristálycukorral, 2 szem szegfûszeggel és kevés fahéjjal felfõzzük, majd lassú tûzre vesszük, hogy ne forrjon, és hozzáadunk 1 üveg vörös bort, fél citrom és fél narancs levét, negyed liter rumot. 1-2 percig forrpont alatt tartjuk, majd tálaljuk.

Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!