Hozzávalók: 1 kg sertéskaraj, 20 dkg fõtt sonka, 15 dkg emmentáli sajt, zsemlemorzsa, liszt, tojás, só, valamint olaj a kisütéshez.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húst szeletekre vágom, kiklopfolom és sózom. Mindegyik szelet egyik felére ráhelyezek egy szelet sonkát, erre pedig egy szelet sajtot. A húsok szabadon maradt oldalait a sajtra hajtom és fogvájóval, vagy hústûvel megtûzöm.
Egymás után beleforgatom lisztbe, felvert tojásba és morzsába. A morzsát jól bele is nyomkodom a húsba, hogy a panír ne váljék le a sütés során! Forró olajban sütöm ki - az elsõ oldalt fedõ alatt, a másodikat pedig fedõ nélkül.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!