Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy serpenyõben felforrósítottam kb. 2 evõkanál olívaolajat, és pár percig sütöttem benne a hagymát és fokhagymát, majd hozzáadtam a megmosott, megszárított bébispenótot. 1-2 percig kevergettem, amíg megpuhult. A ricottát kisebb darabokban hozzáadtam, frissen õrölt sóval ízesítettem, melegen tartottam.
Közben sós vízben al dante-ra fõztem a lasagne-t.
Személyenként egy-egy lap lasagne-t a tányérra szedtem, tettem rá a spenótos keverékbõl, lazán ráhelyeztem egy másik lap lasagne-t, majd ismét szedtem a spenótos keverékbõl, és végül a harmadik lap lasagne-val zártam. Frissen õrölt borssal és parmezánforgácsokkal megszórtam, végül locsoltam rá egy kis olívaolajat.