Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A páchoz a tejben elkeverjük a megtisztított és péppé zúzott fokhagymát, majd sóval, borsal ízesítjük. Lehetoség szerint egy magas és hússzelet nagyságú edénybe öntjük. A szeleteket egyenként, egymásra borítva rakjuk a tejbe. egalább 2 napig érleljük, közbe naponta kétszer megfordítjuk, hogy a fuszeres tej egyenletesen, mindenütt érje. Fogyasztás elott a tejbol kivesszük, kissé lecsöpögtetjük, majd amúgy nedvesen lisztbe mártjuk. Bo, forró olajban tartaléklángon, mindkét oldalán szép aranybarnára sütjük.
A felesleges olajat lecsöpögtetjük. A megsült hússzeleteket szorosan egymás mellé (de nem egymásra), tuzálló tálba helyezzük. A megmaradt fuszeres tejet 1 teáskanálnyi lisztel simára keverjük, és ráöntjük ahússzeletek tetejére. Elomelegített, forró sütoben vagy grillsütoben szép piros kérget sütünk a hús tetejére. Tört burgonyával és salátával tálaljuk.