A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, besózzuk. A felvert tojásba belekeverjük a reszelt sajtot. Nem túl híg masszát kell kapnunk. A húsokat elõbb lisztben forgatjuk meg, majd a sajtos masszában, hogy egyenletesen érje mindenütt. Bõ, nem túl forró olajban kisütjük.
Sajtos-bundás hús
Hozzávalók: 8 szelet sertéskaraj (csont nélkül), liszt, 2 tojás, 10 dkg trappista sajt reszelve, só, olaj a sütéshez;
Elkészítése:
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, besózzuk. A felvert tojásba belekeverjük a reszelt sajtot. Nem túl híg masszát kell kapnunk. A húsokat elõbb lisztben forgatjuk meg, majd a sajtos masszában, hogy egyenletesen érje mindenütt. Bõ, nem túl forró olajban kisütjük.
A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, besózzuk. A felvert tojásba belekeverjük a reszelt sajtot. Nem túl híg masszát kell kapnunk. A húsokat elõbb lisztben forgatjuk meg, majd a sajtos masszában, hogy egyenletesen érje mindenütt. Bõ, nem túl forró olajban kisütjük.