Páchoz: 1,5dl olívaolaj, só, õrölt bors,1 citrom,1 csokor petrezselyem;
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A fogasfilét, a megtisztított lilahagymát, a hámozatlan cukkiniket, a paradocsomokat egyforma nagyságú kockákra vágjuk, és egymással váltakozva a bambusznyársakra húzzuk, majd fóliával letakarva félretesszük. A páchoz az olívaolajat egy kisebb tálkában sóval, borssal, a citrom kefacsart levével és az apróra vágott petrezselyemmel jól összekeverjük, és egyenletesen meglocsoljuk vele a halas zöldséges nyársakat. Ezután fóliával letakarjuk, és 30 percre hûtõszekrénybe tesszük pácolódni. Utánna a forró grillen szép pirosra sütjük minden oldalukat. Ha elkészültek a nyársak, forrón tálaljuk.