2020.12.02. - Melinda, Vivien

Cukkinis paradicsomos halnyárs

Hozzávalók: 50dk fogasfilé, 2 lilahagyma, 2 cukkini, 4 paradicsom, 8 bambusznyárs;

Páchoz: 1,5dl olívaolaj, só, õrölt bors,1 citrom,1 csokor petrezselyem;
bohócdoktor vizit szja 1%

Elkészítése:

A fogasfilét, a megtisztított lilahagymát, a hámozatlan cukkiniket, a paradocsomokat egyforma nagyságú kockákra vágjuk, és egymással váltakozva a bambusznyársakra húzzuk, majd fóliával letakarva félretesszük. A páchoz az olívaolajat egy kisebb tálkában sóval, borssal, a citrom kefacsart levével és az apróra vágott petrezselyemmel jól összekeverjük, és egyenletesen meglocsoljuk vele a halas zöldséges nyársakat. Ezután fóliával letakarjuk, és 30 percre hûtõszekrénybe tesszük pácolódni. Utánna a forró grillen szép pirosra sütjük minden oldalukat. Ha elkészültek a nyársak, forrón tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!