Hozzávalók:4 személyre: 50 dkg brokkoli, 2 ág bazsalikom, 15-15 dkg piros és sárga koktél paradicsom, 25 dkg laskagomba, 2 kis padlizsán, 8 ek olívaolaj, 5 ág friss majoránna, 5-5 dkg mozzarella, parmezán, vajsajt, márványsajt, só, bors.
A brokkolirózsákat 3-4 percig sós vízben elõfõzzük, majd lecsöpögtetjük. A bazsalikomot csíkokra metéljük, a gombát feldaraboljuk, a padlizsánt szeletekre vágjuk.
A padlizsánszeleteket 3-3 ek forró olajon, két adagban megsütjük. Sózzuk, borsozzuk és kivesszük. A visszamaradt zsiradékhoz öntjük a többi olajat, majd felhevítjük. 2-3 percig sütjük benne a paradicsomot, aztán majorannával, sóval borssal ízesítjük és kivesszük. A gombát a maradék olajban kevergetve jól megpíritjuk, megfûszerezzük, végül kivesszük.
A zöldségeket összekeverjük a bazsalikommal, és nagyméretû tûzálló tálba halmozzuk. A mozzarellát felszeleteljük. A parmezánt meg a vajsajtot lereszeljük, a gorgonzolát apróra daraboljuk. A sajtokat a zöldségek tetején úgy osztjuk el, hogy az egyes fajták ne keveredjenek egymással. Elõmelegített sütõbe toljuk, és 200 fokon kb. 15 percig sütjük. Frissen kínáljuk, mert úgy sokkal finomabb mint utánmelegítve.