1 dl fõzõmargarin, 1 teáskanál vanília, 2 dl méz, 2 db tojás, 1/2 dl liszt, 1/2 teáskanál só, 1,5 teáskanál sütõpor, 1/4 teáskanál szódabikarbóna, 1/4 teáskanál õrölt szerecsendió, 1/2 teáskanál õrölt fahéj, 4 dl Graham kenyérmorzsa, 1,5 dl tej
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Szitáljuk egybe a lisztet, a sót, a sütõport, a szódabikarbónát és a fûszereket. Ezt alaposan keverjük össze a morzsával. Felváltva, kis adagokban, folyamatos keverés közben adjuk a krémhez a száraz keveréket és a tejet úgy, hogy a száraz keverékkel kezdjük és azzal fejezzük is be. Minden adagolás után jól verjük fel a krémet.
A masszát öntsük egy kizsírozott, kb. 20x25x5 cm-es tepsibe. Süssük 35 - 40 percig, amíg a közepe is átsül (ezt a közismert fogpiszkáló módszerrel ellenõrizhetjük, nevezetesen, hogy a torta közepébe szúrt fogpiszkálót tisztán húzhassuk ki onnan).
A végén hagyjuk állni 5 percig a tepsiben, majd borítsuk egy dróthálóra és hagyjuk ott kihûlni addig, míg kézzel megfogható nem lesz. Szeleteljük fel, díszítsük kedvenc mézes krémünkkel, és melegen szolgáljuk fel.