4 db édeskömény gumó, 2 kis doboz tejföl, ujjnyi friss gyömbér, ételízesítõ, só, bors

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A pépet visszatesszük a lábasba, hozzáadunk annyi vizet, hogy krémleves-szerû állaga legyen, és felmelegítjük. Friss gyömbért reszelünk bele (kb. hüvelykujjnyi nagyságút), sózzuk, borsozzuk, ételízesítõvel ízesítjük, majd lehúzzuk a lángról, és a tejföllel behabarjuk. Rottyantunk egyet a levesen (úgy, hogy ne forrjon fel!), majd forrón, zöld édeskömény levelekkel díszítve tálaljuk. Chardonnay, vagy szürkebarát az, ami nélkül nem szabad tálalni. Mirza adta az alapokat ehhez a leveshez, köszönet neki érte.
