Hozzávalók:
olívaolaj,zöldborsó,petrezselyem,só,rizstej,étkezési keményítõ,édesítõszer
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A fagyasztott zöldborsót kevés olívaolajon saját levében megpárolunk. Sózzuk, megszórjuk petrezselyemzölddel, felöntjük rizstejjel. Ha összeforrt, hideg vízben csomómentesre kevert keményítõt adunk hozzá, még egyszer összerottyantjuk, és azonnal levesszük a tûzrõl.
Ízlés szerint édesítõszert tehetünk bele.
Elkészítési idõ: 15 perc
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!