2024.05.13. - Szervác, Imola

Márványsajtos quesadilla

Hozzávalók: a barackos salsához: 1 õszibarack konzerv, 2 nagyobb zöldhagyma felkarikázva, 1 ek limelé/citromlé, 1 tk só, 1 chilipaprika finomra aprítva; a töltelékhez: 1 csésze (kb.60 g) összemorzsolt márványsajt, 1 ek reszelt trappista, 3 ek darált dió, 1 nagyobb zöldhagyma felaprítva; 8 tortilla.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

1. Egy tálban keverjük össze a salsa hozzávalóit és tegyük hûtõbe tálalásig. 2. A töltelék hozzávalóit is keverjük össze egy tálban, majd kenjünk meg vele 4 tortillát. A másik négyet tegyük a tetjükre. 3. Vajazzunk ki 2 tepsit és tegyük rájuk a tortillákat. Toljuk õket 180 fokra elõmelegített sütõbe és süssük 8-10 percig, míg a sajt megolvad és a tortillák barnulnak. 4. Vágjuk mindegyik tortillát 8 szeletre és tálaljuk a salsával.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!