Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Sajtos-gombás makaróni dagadóban
Hozzávalók: 80 dkg sertésdagadó, fél csomag makaróni, 10 dkg gomba, 1 csokor zöldpetrezselyem, 15 dkg parmezán sajt, bors, só õrölt kakukkfû.
A tésztát széttördeljük és megfõzzük. A gombát megpároljuk, és rászórjuk a finomra vágott petrezselymet, valamint a reszelt sajtot. Megfûszerezzük, és jól összekeverjük. A dagadót megtöltjük ezzel a töltelékkel, megtûzzük, és kívülrõl sózzuk, borsozzuk a húst. Kevés vizet aláöntve, közepes tûzön mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!