2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Sajtos-gombás makaróni dagadóban

Hozzávalók: 80 dkg sertésdagadó, fél csomag makaróni, 10 dkg gomba, 1 csokor zöldpetrezselyem, 15 dkg parmezán sajt, bors, só õrölt kakukkfû.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tésztát széttördeljük és megfõzzük. A gombát megpároljuk, és rászórjuk a finomra vágott petrezselymet, valamint a reszelt sajtot. Megfûszerezzük, és jól összekeverjük. A dagadót megtöltjük ezzel a töltelékkel, megtûzzük, és kívülrõl sózzuk, borsozzuk a húst. Kevés vizet aláöntve, közepes tûzön mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!