Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Rakott kel másképpen
Hozzávalók: 1 szép zsenge kelkáposzta, só, margarin, 30 dkg kockára vágott, fõtt, füstölt hús, 3 evõkanál morzsa, 4 dl tejföl.
Elkészítés: Cikkekre vágunk egy szép zsenge kelt, és sós vízben 15 percig fõzzük, majd lecsurgatjuk. Kikenünk margarinnal egy közepes tûzálló tálat, és kibéleljük a káposzta felével. Erre kerül a kockára vágott füstölt hús, és ezt meglocsoljuk 2 dl tejföllel. A tetejére tesszük a káposzta másik felét, és rásimítjuk a másik pohár tejfölt. Elõmelegített tepsiben 15 percig sütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!