
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A sajtokat és a paprikát felkockázzuk, hozzákeverjük a mustárt és a piros paprikát ízlés szerint, majd visszatöltjük a paradicsomokba, és rátesszük a levágott paradicsomok tetejét. A halas edénybe visszatéve megpároljuk. A burgonyát fõzés után áttörjük, kivajazott tûzálló tál aljára egy ujjnyit terítünk belõle, meghintjük reszelt sajttal, és így rétegezzük. Erre kerül majd a hal és a kelbimbó.
A tejszínt a liszttel , szerecsendióval, sóval, borssal elkeverjük, és rátesszük a halra. Apróra vágott petrezselymet szórunk rá, s a megmaradt göcseji sajtszeletekkel beborítjuk, és a sütõben jól átsütjük. A töltött paradicsomokat körítésnek adjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!