Hozzávalók: 4 paprika (1 lehet csípõs is), 3 paradicsom, 1 közepes fej hagyma, 1 pohár tejföl, 1 evõkanál liszt, olaj, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hagymát csíkokra vágom, az olajon megpirítom, de nem túl puhára. A paprikát is csíkokra vágom, azt is pirítom. Megsózom. Teszek rá borsot. Amikor még keményebb a paprika, hozzáteszem a feldarabolt paradicsomot. Újra rakok bele borsot. Fedõ alatt egy kis ideig még pirítom, de csak annyira, hogy a zöldségek ne legyenek teljesen puhák. Utána a tejfölbõl és lisztbõl habarást készítek, és belekeverem a lecsóba, további két percig fõzöm, keverés mellett.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!