2024.04.19. - Emma

Csemegekukorica zöldborsóval

Hozzávalók: 60 dkg fõtt csemegekukorica, 1,5 dl tejszín, kis fej hagyma, 10 dkg párolt zöldborsó, 1 sárgarépa apró kockákra vágva, pirospaprika csíkokra vágva, púpozott teáskanálnyi vaj, vágott petrezselyem, só, õrölt gyömbér.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított, lereszelt hagymát a vajon üvegesre pároljuk és hozzáadjuk a kukoricát, petrezselymet, zöldborsót, sárgarépát, pirospaprikát, majd sózzuk, õrölt gyömbért hozzáadjuk, ráöntözzük a tejszínt, és felforrósítjuk, de nem forraljuk. Tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!