2024.03.19. - József, Bánk

Süllõ fokhagymás fûszervajjal

Hozzávalók: három süllõ, 10 dkg vaj, 5 gerezd fokhagyma, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A puha vajat elkeverem az átpréselt fokhagymával. A halakat 1 centinként bevagdalom és kívül, belül besózom.

A fûszervajat a bevagdosott halak vágataiba kenem, a maradékot pedig a hasüregbe. Tepsibe teszem , két kanálnyi vizet öntök alá és a forró sütõbe tolom. Idõnként meglocsolom a megolvadt vajjal. Burgonyapürével tálalom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!