
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy másik edényben az olajban megfonnyasztom a vöröshagymát, hozzáadom az apróra vágott gombát, sóval, õrölt borssal ízesítve addig párolom, amíg a saját levét el nem fõtte. Összedolgozom a tejbe áztatott, kinyomkodott zsemlékkel, a nyers tojással, a finomra vágott petrussal (esetleg majorannával), valamint a májkrém konzervvel.
Ezzel a fûszeres töltelékkel beborítom a husikat, a hússütésbõl visszamaradt vajjal meglocsolom, a sajttal megszórom, a forró sütõben addig sütöm, amíg a teteje szépen meg nem pirult.
A tûzálló tálon burgonyapürével, sültburgonyával adom asztalra.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!