Hozzávalók: zöldbab, szójagranulátum, rizs, Tolna sajt reszelve, olaj, só, bors, fokhagyma, vegeta, 1 pohár tejföl, vagy kefir.
A zöldbabot vegetás vízben megfõzzük. A szójagranulátumot vegetás vízben beáztatjuk, hagyjuk benne rövid ideig, majd nyomkodjuk ki belõle a felesleges vizet. A rizst sós vízben fõzzük meg. A szóját fûszerezzük a fent leírtakkal.
Egy tepsibe vagy jénai tálba tegyünk 1 sor zöldbabot, 1 sor szóját, 1 sor rizst, majd utoljára megint 1 sor zöldbabot, a tetejére öntsük a tejfölt vagy kefirt, majd szórjuk rá a reszelt sajtot. Sütõben addig sütjük, amíg a sajt szépen rásül a tetejére.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!