Hozzávalók: 50 dkg makaróni, 50 dkg paradicsom, 1 cs. petrezselyemzöld, 2-3 gerezd fokhagyma, só, bors, olaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A paradicsomot vastag karikákra vágjuk, s olajjal kikent tepsibe helyezzük, majd olajjal meglocsoljuk, a fûszerekkel megszórjuk.
Forró sütõben kb. 30 percig sütjük, majd a kifõtt. lecsurgatott tésztát a tepsibe helyezzük, s összekeverjük a megsült paradicsommal. Azonnal tálalhatjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!