2024.03.29. - Auguszta

Csirkemáj fehérboros gombamártásban

Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj, 4 evõkanál olaj, 20 dkg gomba, 1 vöröshagyma, 1 dl fehérbor, liszt, bors, 1 dl húsleves, babérlevél, 1 csomag petrezselyem, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A csirkemájat félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, és lisztbe mártjuk. Olajon elõsütjük, majd kiszedve, jénai tálba tesszük. Az olajon puhára pároljuk a szeletelt hagymát, gombát.

Felöntjük borral, leveskockából fõzött levessel, beletesszük a babérlevelet, és pár percig forraljuk. A gombás ragut a májra öntjük, az edényt lefedve a sütõben 10-15 percig sütjük.
Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!