2024.04.19. - Emma

Micsoda disznóságok!

Micsoda disznóságok!
A kolbász tisztára mosott bélbe vagy mûbélbe töltött, apróra vágott vagy darált húsból és szalonnából készült, sóval, általában fûszerpaprikával és egyéb fûszerekkel készült disznóvágási finomság.
A kolbászfélék füstöléssel történõ tartósítása régi élelmiszer-technológiai eljárás, mely Európa legtöbb részén elterjedt, szerves része az európai konyhának.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hurkát, kolbászt sütés elõtt ajánlott megszurkálni, így a felesleges zsír ki tud folyni, és nem repednek ki sülés közben. Nagyon finom köret mellé a tepsis krumpli, amit egyszerû elkészíteni. A meghámozott krumplit a tepsibe karikázzuk a hurka, kolbász mellé, majd sózzuk és borsozzuk.
Mielõtt berakjuk a tepsit, locsoljuk meg egy pici olajjal a tartalmát.
A sütõt 180-200 fokra állítjuk, és kb. 1 óráig sütjük.
Barackbefõttel vagy savanyúsággal tálaljuk.


Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!