2024.07.14. - Örs, Stella

Nyusziváró húsvéti falatok

Nyusziváró húsvéti falatok
Nyusziváró húsvéti falatok A különbözõ hidegtálak elmaradhatatlan kellékei a húsvéti ünnepeknek, így, ha mutatós hidegkonyhai ételekkel szeretnénk meglepni vendégeinket, érdemes elõre megterveznünk a tálak díszítõelemeit.

A vajat ízesítés elõtt, egy robotgép segítségével jól dolgozzuk el, majd keverjük hozzá a fûszereket-pasztákat, amelyek a következõk lehetnek: apróra vágott zöld és piros kaliforniai paprika, snidling, sárgarépa, fekete olívabogyó, só-bors keveréke.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

- szardellapaszta vagy tonhalpástétom, egy gerezd citrom leve

- blansírozott, finomra vágott zsázsalevél

- finomra vágott petrezselyem, citromlé, só, õrölt fekete bors

Az ízesített vajkeverékeket többféle díszítõelemként használhatjuk fel. Például habzsákból kinyomva gyönyörû rózsákat készíthetünk, vagy különbözõ formákba tölthetjük. A fûszervajat jól nyomkodjuk bele az elõzõleg hideg vízben lehûtött formába, majd a formákból kivett vajfigurákat tálalásig hûtõben tároljuk.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!