2024.04.24. - György

Tippek az egészséges uzsonnához

Tippek az egészséges uzsonnához
Tippek az egészséges uzsonnáhozEbéd és vacsora között általában elég sok idő telik el és egyáltalán nem mindegy mit fogyasztunk a két étkezés között. Nemcsak egészségtelen lehetőségek közül választhatsz: van néhány tippünk amit elfogyaszthatunk a két étkezés között és ráadásul még egészségesek is. 1. Gyümölcsös joghurtos ital: Egy csészényi gyümölcsöt keverj össze 3/4 pohárjoghurttal és egy csésze tejjel, mandulatejjel vagy gyümölcslével. Extraként akár lenmagot is lehet hozzáadni, az növeli a tápértékét. Összeturmixoljuk és kész is!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

2. Zöldséges mártogatós:

Vágj hasábokra sárgarépát, uborkát, karalábét vagy bármilyen zöldséget amit szívesen fogyasztasz. Joghurtból, kefírből és egy kis zöldfűszerből isteni mártogatós készíthető hozzá.


3. Kétszersült mártogatós:

Vegyél egy zacskó kétszersültet és egy kis görög joghurtot, így sokat nem is kell pepecselni mégis tápláló és finom uzsonnád lesz.

4. Édes sült krumpli:

Az édesburgonya sütve isteni finom és még egészséges is.


5. Gyümölcsnyárs:

Válassz ki néhány gyümölcsöt, amit szívesen fogyasztasz szúrd őket egymás után nyársa és már kész is az isteni uzsonna. Ha szeretnéd joghurtba is lehet őket mártogatni.



Forrás: www.bien.hu
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!