2024.03.28. - Gedeon, Johanna
bohócdoktor vizit szja 1%

Hagymás, tejfölös csirkemell

Hagymás, tejfölös csirkemell

  Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzávalók: 8 szelet csirkemell 3 fej lilahagyma 1 nagy tejföl (375 gramm) kevés zsíradék Elkészítés: A sütõt begyújtom. 170-175 fokra melegítem. A zsíradékot beleteszem egy tepsibe. Ráhelyezem a csirkemellet és beteszem a sütõbe. A lilahagymát feldarabolom. Összekeverem a tejföllel, ízlés szerint sóval, borssal, ételízesítõvel. Mikor a csirkemellek félig megsültek, megkenem õket a tejfölös masszával és köréjük is helyezek. Mikor megsült a csirkemell, tálalom. Tanácsok: Az ételízesítõ, só, bors a csirkemellre is tehetõ. Elkészítési idõ: 50 perc
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!