2024.04.23. - Béla
bohócdoktor vizit szja 1%

Ázsiai marhahúsleves csípõsen

Ázsiai marhahúsleves csípõsen

  1.500,-Ft Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzávalók: - 30 dkg marhahátszín - 1 nagyobb sárgarépa - 10-15 dkg csiperkegomba - 1 szál póréhagyma - 1 db chilipaprika - 1 evõkanál paradicsompüré - 1 diónyi friss gyömbér - 2 gerezd fokhagyma - 5 dl húsalaplé - 1 csokor petrezselyem - só - bors A hátszínt vékonyan felcsíkozzuk, majd felszeleteljük a póréhagymát, a sárgarépát, a gyömbért, a fokhagymát, a gombát és a chilipaprikát. A húst forró olajon pirítani kezdjük, és az aprított gyömbérrel és a fokhagymával ízesítjük. Hozzákeverjük a paradicsompürét, majd mikor az egész alaposan áthevült, hozzáadjuk a répát és a chilit. Újabb rövid pirítást követõen beleszórjuk a póréhagymát és a gombát is, majd felöntjük húsalaplével, és ha szükséges, kevés vízzel. Óvatosan sózzuk, borsozzuk, és aprított petrezselymet szórunk bele. Amint a hús megpuhult, a levest már tálalhatjuk is.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!