Ft
Csak regisztrált felhasználóknak!
Hozzávalók: 50 dkg magozott meggy 3 db citromkarika 3-4 ek. cukor 2 dl tejszín 1 ek. liszt egészfahéj szegfûszeg só Elkészítés: Egy kis vizben felfõzöm a fûszereket, és leszûrüm, hogy ne kelljen válogatni a meggy közül. A vizbe beleteszem a meggyet, és a citromkarikát,a cukrot és egy pici sót. Pár percig fõzöm, közben a lisztet elkeverem a tejszínbe, egy kis fõzõlét adagolva hozzá besûrítem a levest vele. Egyet rottyantok rajta, elzárom a tüzet, ha kell utánna ízesítem. Jól lehûtve nagyon finom! Tálalásnál tejszínhabbal, citromfûvel, meggyszemekkel díszíthetjük. Hozzávalók: 50 dkg magozott meggy 3 db citromkarika 3-4 ek. cukor 2 dl tejszín 1 ek. liszt egészfahéj szegfûszeg só Elkészítés: Egy kis vizben felfõzöm a fûszereket, és leszûrüm, hogy ne kelljen válogatni a meggy közül. A vizbe beleteszem a meggyet, és a citromkarikát,a cukrot és egy pici sót. Pár percig fõzöm, közben a lisztet elkeverem a tejszínbe, egy kis fõzõlét adagolva hozzá besûrítem a levest vele. Egyet rottyantok rajta, elzárom a tüzet, ha kell utánna ízesítem. Jól lehûtve nagyon finom! Tálalásnál tejszínhabbal, citromfûvel, meggyszemekkel díszíthetjük. Hozzávalók: 50 dkg magozott meggy 3 db citromkarika 3-4 ek. cukor 2 dl tejszín 1 ek. liszt egészfahéj szegfûszeg só Elkészítés: Egy kis vizben felfõzöm a fûszereket, és leszûrüm, hogy ne kelljen válogatni a meggy közül. A vizbe beleteszem a meggyet, és a citromkarikát,a cukrot és egy pici sót. Pár percig fõzöm, közben a lisztet elkeverem a tejszínbe, egy kis fõzõlét adagolva hozzá besûrítem a levest vele. Egyet rottyantok rajta, elzárom a tüzet, ha kell utánna ízesítem. Jól lehûtve nagyon finom! Tálalásnál tejszínhabbal, citromfûvel, meggyszemekkel díszíth