2025.04.24. - György
bohócdoktor vizit szja 1%

Karacsonyi linzer koszoru

Karacsonyi linzer koszoru

  Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzavalok: 300g liszt; 100g porcukor; 200g vaj; 2 tojassargaja; 2 tojas; fel citrom; 50ml rum; 100g barackiz; 100g dio; 50g vanilias porcukor; orolt fahej. Elkeszites: A lisztet, avajat, a cukrot es a tojassargakat osszegyurjuk, majd huvos helyre rakjuk. Fel oran at pihentetjuk majd fel cm vastagra nyujtjuk. Kerek, reces szaggatoval kiszurjuk, es felet sutolemezre tesszuk. A tobbi kozepet kiszurjuk kisebb formaval, megkenjuk tojassal es megszorjuk aprora vagott dioval, reszelt citromhejjal es orolt fahejjal. Ezeket is lemezre tesszuk, es sutoben megsutjuk. A nagyobb korongokat megkenjuk rummal izesitett barack izzel, majd rahelyezzuk a vanilias porcukorral meghintett karikat.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!