Ft
Csak regisztrált felhasználóknak!
Hozzavalok: 300g liszt; 100g porcukor; 200g vaj; 2 tojassargaja; 2 tojas; fel citrom; 50ml rum; 100g barackiz; 100g dio; 50g vanilias porcukor; orolt fahej. Elkeszites: A lisztet, avajat, a cukrot es a tojassargakat osszegyurjuk, majd huvos helyre rakjuk. Fel oran at pihentetjuk majd fel cm vastagra nyujtjuk. Kerek, reces szaggatoval kiszurjuk, es felet sutolemezre tesszuk. A tobbi kozepet kiszurjuk kisebb formaval, megkenjuk tojassal es megszorjuk aprora vagott dioval, reszelt citromhejjal es orolt fahejjal. Ezeket is lemezre tesszuk, es sutoben megsutjuk. A nagyobb korongokat megkenjuk rummal izesitett barack izzel, majd rahelyezzuk a vanilias porcukorral meghintett karikat.