2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Birsalma krémleves

Birsalma krémleves
Birsalma krémlevesElkészítés: A birsalmákat megmossuk majd meghámozzuk. Az almákat felkockázzuk, majd felöntjük az almákat annyi vízzel, amennyi teljesen ellepi. Ezután enyhén megsózzuk és hozzáadjuk a fűszereket, a citrom sárga héját, és feltesszük főni. Amikor már megpuhult az alma, hozzáöntjük a tejszínt (ami lehet főzőtejszín vagy kókusztejszín is), még hagyjuk addig amíg még egyszer felforr a leves, citromlével, cukorral vagy édesítővel ízlés szerint édesítjük. Télen forrón tálalhatjuk, nyáron jégbe hűtve, ki hogyan szereti.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:

- 4 db birsalma
- fél citrom leve és héja
- 2 dl tejszín
- só
- cukor vagy édesítő
- csillagánizs
- szegfűszeg

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!